Plaćanje i dostava

Kupac naručene proizvode preko naših stranica može platiti na sljedeće načine:

  • Kreditnim karticama jednokratno i na rate
  • E-bankingom / općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
  • Pouzećem

Narudžba se smatra zaprimljenom:

  • U slučaju plaćanja kreditnom karticom – u trenutku kada www.apotekapharmanova.com dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice kupca na iznos narudžbe
  • U slučaju plaćanja e-bankingom, općom uplatom i pouzećem – u trenutku kada www.apotekapharmanova.com elektroničkim putem zaprimi narudžbu

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, apoteka PharmaNova će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

  • Je li poruka u Junk/Spam folderu
  • Je li mailbox pun
  • Je li se artikli nalaze u košarici nakon prijave na stranicu www.apotekapharmanova.com te ako nisu u tom slučaju kupac treba ponoviti proces naručivanja

 

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.

 

VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom. Apoteka PharmaNova se obvezuje rezervisati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, apoteka PharmaNova ne garantuje za raspoloživost proizvoda.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

 

KREDITNOM KARTICOM

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada apoteka PharmaNova dobije potvrdu predautorizacije kartice kupca na iznos narudžbe te kada djelatnik prilikom pakiranja robe potvrdi da je naručeni proizvod raspoloživ na skladištu.

Odabrane proizvode možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, troškovi će se obračunati sukladno Vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata – bez kamata.

Kupovina je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sistem odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, a mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

 

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom.

 

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje BiH.
Za iznos narudžbe manji od 100,00 KM cijena dostave je 7 KM.
Za iznos narudžbe iznad 100,00 KM dostava je besplatna.
Dostavu vršimo: BH pošta
Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o tačnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište www.apotekapharmanova.com.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti tačno i istinito.